Ga naar de website van de hoofdsponsor Welkom bij DC het Huis van Egmond
Navigatiekoppelingen overslaan
Home
Nieuws
Teams
Beker
HvE Cup
Statistieken
Gastenboek
Foto's
Sponsors
ROOD open
Contact
Links
Wedstrijdformulier
Login

HvE CUP stand


De opzet:
In de competitie speel je tegen elk team een uit en thuis wedstrijd, dit is in bij de HvE-cup ook zo. In de HvE-cup moet je tegen elk deelnemend lid twee partijen spelen. Verdeeld over de eerste 3 avonden speel je maar één keer tegen een elk deelnemend lid, zodat je in de laatste 3 avonden ook weer tegen elk deelnemend lid moet spelen.
Er mag ook buiten deze avonden tegen elkaar worden gegooid, dus als jij met je tegenstander afspreek om op woensdag tegen elkaar te spelen moet de stand door worden gegeven aan de voorzitter en wordt deze bijgewerkt. Zo wordt het mogelijk dat als iemand een keer niet kan op de dusdanige vrijdag hij dit in kan halen op andere dagen. Met de datums die geprikt zijn hiervoor hopen we op veel animo zodat er veel partijen kunnen worden gespeeld.
Er wordt 501 gespeeld met een best of five legs. Als je een partij verliest moet evengoed je legs in worden gevuld want met een 3-2 nederlaag heb je evengoed twee punten verzameld.

Finale:
De eerste 8 bij het klassement strijden om de meest gewilde bokaal in omstreken, namelijk de HvE-cup. De nummers 9 t/m 16 strijden om de bokaal voor de verliezersronde. De overige strijden om de poedelprijs, zodoende dus dat op de finale avond iedereen voor een prijs strijd, wat het natuurlijk net zo leuk maakt.
Er is nog geen HvE Cup ronde gespeeld